Overige activiteiten

 

1987

Koninginnevoetbal

Op Koninginnedag werden vaak een voetbal- en/of volleybalwedstrijd gehouden, ook daar was de buurt altijd voor te vinden. ’t Hof had één van de beste voetbalteams die er mee deden.

1989

60 jarig huwelijk

In de zomer van 1989 woonde er een diamanten bruidspaar in ’t Hof. Dhr. en Mevr. Swanenberg, woonachtig op het Wan. Ter gelegenheid van deze huldiging is door de buurtbewoners de gehele wijk versiert.

Speeltuin en Sinterklaas

Iedere dag waren er kinderen te vinden in ons zelf gebouwde speeltuin. Daar werd met veel plezier gespeeld en gegraven!

 

Aan het einde van het jaar was het weer tijd dat sinterklaas langs kwam. Dit gebeurde wederom in Dorpshuis ‘De Kei’.

1992

Installatie Prins e.d. en 1+1=11 - Show

Johan werd gehuldigd tot Adjudant. Patrick werd gehuldigd tot Prins carnaval.

Tijdens de 1+1=11 - Show waren er verschillende optredens. Van de dansmariekes, ook daar waren een meiden bij die in onze wijk wonen. En van jongeren die zich op hadden gegeven voor een optreden. Sven en Thijs hebben daaraan meegedaan.

1993

Geboorte

Op de dreefhoef is een jongetje geboren; Jorik. In plaats van een ooievaar staan Mickey en zijn zwangere vrouw Minni in de tuin. Eerder stond Pino in de straat, toen Terry werd geboren.

1+1=11 - Show

Johan en Sven deden mee met de 1+1=11 - Show. Zij traden op met het nummer:

‘De jongens van de bouw’.

1994

Bonte avond

Tijdens de Bonte Avond, die toen nog georganiseerd werd, deden er ook een aantal van het hof mee met ‘Dikkertje Dap’. Hans en Marie waren verkleed als schoolkinderen die erg vervelend waren, Hans was de leraar, Gerard was verkleed als Dikkertje Dap en toen de klas uit was kwam Carla nog een liedje zingen, begeleid door Truus op de keyboard.

Opknappen speeltuin

Ieder jaar kreeg de speeltuin een opknapbeurt. Dingen die kappot of verrot waren werden vervangen. Er werd opnieuw geschilderd en soms kwam er een speeltoestel of iets dergelijks bij. Dit jaar waren dat een basketbalbord op een paal en een picknicktafel. De papa’s en de mama’s, maar ook de kinderen hielpen mee.

2005

Jeu de Boules

Ieder jaar wordt er een Jeu de Boules toernooi georganiseerd door het St. Joris & St. Catharina gilde in Gemonde. Een groepje buurtbewoners komen ieder jaar een balletje gooien tijdens deze jaarlijkse wedstrijd.

2008

Doe een wens

’s avonds reed er een limousine de straat in, met daarin Rens en zijn familie. Zij kwamen terug van een weekendje, geregeld door stichting ‘Doe een wens’

2009

100% Katoen

1 van onze buurtbewoners speelt in de band: ‘100% Katoen’. Een aantal buurtbewoners zijn naar het optreden bij Kloosterzicht geweest.

Helaas zijn er geen foto’s…